TWINE VOOR PARTTIME BUSINESS CONTROL

Een ondernemer wil weten dat zijn bedrijf in ‘control is’. Dat geeft hem de rust om met vertrouwen keuzes te maken om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren en nieuwe doelen te kiezen. Met Twine aan boord als parttime business controller heeft u een betrouwbare partner om op hoog niveau mee te kunnen sparren.

TWINE VOOR IT-AUDIT

IT moet doen wat ervan verwacht wordt. De IT-audit van Twine laat zien of dit ook echt het geval is en of aantoonbaar op de betrouwbaarheid van de IT-organisatie kan worden gesteund. Een helder rapport van bevindingen en aanbevelingen helpt de ondernemer om beperkingen weg te laten nemen en geeft de accountant handvatten om het controleplan goed af te stemmen op de mogelijkheden om op de IT-organisatie te steunen. Met data-analyse laten wij zien of de procesgegevens en de financiële gegevens echt kloppen.

ONZE EXPERTISE GAAT VERDER

Na een jarenlange carrière als registeraccountant, partner bij Van der Geer en Partners en verantwoordelijke voor de wettelijke controles van jaarrekeningen werd het mij steeds duidelijker dat IT-processen een steeds grotere invloed krijgen binnen organisaties. Mijn interesse voor IT heb ik verdiept met de post-masterstudie IT-Auditing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op dit snijvlak ligt de IT-audit dienstverlening voor accountants.

Bij onze parttime business control dienstverlening wordt deze kennis en ervaring ingezet voor bedrijven en organisaties die geen eigen business controller in huis hebben. Een businessplan tot uitvoering helpen brengen door de inrichting van een passende AO/IC met beheerste IT-processen, financiële rapportage en managementdashboards van hoog niveau, is voor mij een prachtige uitdaging. Daarbij heb ik gezien dat veel bedrijfsgegevens maar minimaal worden gebruikt voor het besturen van de onderneming. Door die gegevens uit de databases goed te gebruiken, geef ik ondernemers een beter zicht op hun digitale data. En dat doe ik met passie!

Evert Brouwer RA Emita  •   eigenaar van Twine

favicon twineVanaf 2015 ben ik met plezier aan het werk bij Twine. Ik houd ik mij onder meer bezig met het maken van data-analyses in ACL, QlikView dashboards en data-oplossingen in Excel. Daarnaast volg ik het 4e jaar van de studie Accountancy aan de Haagse Hogeschool.

Twan Greeve  •   data-analist

MET TWINE HAALT U PROFESSIONALS IN HUIS

NEEM CONTACT OP